Profesionální úklidové vozíky pro úklid v nemocnicích, ambulancích, ordinacích, kancelářích

08.03.2016

Nabízíme kvalitní úklidové vozíky pro pravidelný úklid kanceláří, ambulancí, ordinací, nemocnic, ústavů sociální péče nebo domovů s pečovatelskou službou.
Profesionální úklidové vozíky pro úklid v nemocnicích, ambulancích, ordinacích, kancelářích

Profesionální úklidové vozíky pro každodenní úklid

Pokud hledáte ověřenou kvalitu a funkčnost, doporučujeme vám prohlédnout si nabídku profesionální úklidové techniky a vozíků značky RUBBERMAID a také praktický vozík na úklid Standard vyrobený z pevného materiálu. Naše firma KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o. se specializuje na oblast úklidové a zdravotnické techniky již od roku 1998. Úklidové vozíky, dezinfekční prostředky a lékařské přístroje dodáváme nemocnicním, podnikatelům ale také jednotlivcům, občanům po celé ČR.

Úklidové vozíky, mopy, utěrky, rukavice, dezinfekce


Nabízíme úklidové vozíky s různým vybavením (jednokbelíkové vozíky, dvoukbelíkové vozíky, vozíky s tlakovým ždímačem) a do nemocnic a kanceláří dodáváme mopy, úklidové tyče, utěrky, rukavice a také dvoufunkční desinfekci pro mytí a dezinfekci ploch, která obsahuje povrchově aktivní látky tenzidy, takže není nutné přidávat další mycí prostředek. Jde o dezinfekční koncentráty, které se ředí na poměrně nízké koncentrace, což přináší příjemný ekonomický efekt v podobě výrazné úspory peněz.

Přejeme vám pohodový den a pevné zdraví!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz