Úklid ordinace

27.08.2015

Sháníte techniku, mopy, vozíky, rukavice a dezinfekční prostředky pro umytí a úklid ordinace? Připravili jsme pro vás několik šikovných tipů!
Úklid ordinace

Tipy na prostředky pro úklid ordinace

Pří úklidu zdravotnického zařízení, celé velké nemocnice či jedné malé ordinace vám určitě přijde vhod úklidová tyč RUBBERMAID s nádržkou, kam můžete nalít 0,6 litru čistícího roztoku. S takto plnou nádržkou můžete umýt či vyčistit až 80m2 podlahy. Výhodou je, že tekutinu z uklízecí tyče uvolňujete sami podle svého uvážení pomocí červeného tlačítka. Tyč můžete využít k připevnění třásní/mopu.

 

Úklidové vozíky a mopy jsou typickým pomocníkem při úklidu ordinací a je jen na vás, jaký mop použijete. Doporučujeme vám tyto nejčastěji používané typy mopů: třásňový mop s antibakteriálním účinkem, provázkový mop nebo mop ze 100% mikrovlákna pro běžný úklid s možností RYCHLÉHO UCHYCENÍ na úklidovou tyč DÍKY SUCHÉMU ZIPU.

 

Neobejdete se také bez sady utěrek a rukavic z mikrovlákna pro otírání prachu a k odstranění zápachu z odpadkových košů a odpadových pytlů můžete využít neutralizátor zápachu, který prostředí ordinace osvěží jemnou citronovou vůní. Doporučit vám můžeme rovněž odstraňovač pachu ve spreji.

Dezinfekce vhodná pro vytírání podlah

Pro vytírání podlah v čekárně i v ordinaci a také pro utírání dlažby, nábytku, dveří, lékařských stolů se ideálně hodí tzv. plošná dezinfekce. Při výběru dezinfekčních prostředků určitě využívejte dvoufunkční desinfekci, která obsahuje povrchově aktivní látky tenzidy a dokáže zároveň umýt i dezinfikovat.

 

Přejeme vám pohodlný nákup a pevné zdraví!

 

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o