Uklízíte v práci velké plochy? Pořiďte si pomocníka, který bude stát při vás!

18.11.2016

Každý, kdo se v zaměstnání potýká s nutností rychle a precizně uklidit velké prostory, nedá dopustit na úklidové vozíky. Jsou ideálním řešením pro kanceláře, administrativní budovy, ambulance, nemocnice, ústavy sociální péče i léčebny.
Uklízíte v práci velké plochy? Pořiďte si pomocníka, který bude stát při vás!

Každý, kdo se v zaměstnání potýká s nutností rychle a precizně uklidit velké prostory, nedá dopustit na úklidové vozíky. Jsou ideálním řešením pro kanceláře, administrativní budovy, ambulance, nemocnice, ústavy sociální péče i léčebny.

Systém na kolečkách

Úklidové vozíky si každého získají především variabilitou. Podle potřeb konkrétního zařízení lze vždy vybrat vozík, který přesně splňuje dané nároky. Je možné si volit nejrůznější verze, které se mění podle konstrukce vozíku, počtu vaků na odpad, množství kbelíků, odkladních boxů a mnoha dalších doplňků.

 

Exkluzivní úklidový vozík bývá vyroben z polypropylénu a hliníku. To znamená, že by měl být robustní a zároveň velmi lehký. Bytelná konstrukce mu přinese stabilitu a dokonalé technické provedení pak snadnou ovladatelnost. Promyšlený systém úložných prostor je zárukou přehlednosti a rychlé práce.

Když si hygiena žádá maximum péče

Pro nemocnice a další zdravotnická zařízení jsou dodávány speciální úklidové vozíky HIGH SECURITY. Bezpečnostní úklidový vozík této kategorie je schopen vyhovět zvýšeným hygienickým a bezpečnostním režimům specializovaných pracovišť. Vozík obsahuje zamykací dvířka, držáky na bezpečnostní zábrany, zajišťovací bezpečnostní poklop i kryt na odpadky. Násady a další pomůcky se pohodlně ukládají do speciálních gumových úchytů.

 

Na výrobu konstrukce se používá nerez, hliník a pevné plasty, proto je vozík velmi stabilní a výborně se udržuje. Fakt, že bezpečnostní úklidové vozíky jsou špičkou mezi těmito pomocníky, dosvědčí především personál, který oceňuje řešení rukojeti a velmi snadné a pohodlné ovládání celého vozíku.

Co je mokré, to je čisté?

S touto hláškou by jistě nesouhlasila žádná nemocnice, ani firma. Na vytírání velkých nebo silně zmáčených ploch se hodí šikovný úklidový vozík s tlakovým ždímáním. Proč je úklid s ním pohodlný a bleskový? Ždímací prkno s unikátním povrchem pomáhá odstranit špínu a nečistoty z mopu ještě před samotným ždímáním. Rychlé a bezdotykové vyždímání mopu má pak na starosti moderní tlakové síto.

 

Pokud se velké plochy vytírají pravidelně, určitě se hodí skvělá vychytávka – úklidový box na mopy. Přenosný box je opatřen uzavíratelným a skvěle těsnícím víkem. Box pojme 10 až 20 mopů, které se naloží do dezinfekčního roztoku. Eliminuje se tak možnost přenosu infekce a s jedním plně naloženým boxem lze vyčistit pořádnou plochu – až 500 m2.

 

Čistota půl zdraví. A právě o tuto polovinu se stará společnost KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o.

Přejeme vám pohodový úklid a pěkný den!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz