Mikrovlákno – revoluce v uklízení

02.02.2017

Mikrovlákno je objevem, který změnil způsob odstraňování nečistot.
Mikrovlákno – revoluce v uklízení

Mikrovlákno je převratný objev

Mikrovlákno je objevem, který změnil způsob odstraňování nečistot. Využívá se nejen v domácnostech, ale i v náročných průmyslových provozech a samozřejmě i při úklidu ve zdravotnicví.

Revoluční technologie

Mikrovlákno je složeno z polyesterových a polyamidových vláken, která jsou dělena do nejrůznějších mikrovláken. Ta vytvářejí strukturu s jemnými kapilárami, které jsou klíčové pro zachytávání nečistot. To s sebou nese dva efekty. Tím prvním je vysoká absorpční schopnost, protože výrobky z mikrovlákna dokážou pohltit vodu až o sedminásobku vlastní váhy. Druhým efektem je schopnost mikrovlákna zároveň čistit a leštit, neboť polyesterová vlákna přitahují mastnotu a polyamidová naopak vodu. S tím je spojena nižší spotřeba úklidových chemikálií.

CIK-CAK čistí lépe

Na našem eshopu můžete zakoupit utěrky z mikrovlákna RUBBERMAID s patentovaným CIK-CAK vzorem, který zvyšuje účinek čištění a je zárukou, že na místě nezůstanou žádná vlákna ani prachové zbytky. Utěrky se vyrábějí z mikrovlákna nejvyšší kvality a jsou zárukou dokonalého úklidu. V sadě naleznete 5 kusů utěrek různých barev. Žluté, červené, zelené a modré jsou určeny pro běžný úklid, šedé pak pro čištění skla, chromu a zrcadel.

Úklid od A do Z

Na našem eshopu se zdravotnickou technikou zakoupíte všechny potřebné úklidové a dezinfekční prostředky pro úklid ve všech typech zdravotnických zařízení i v běžných domácnostech. Dovážíme a prodáváme špičkové francouzské dezinfekce řady STÉRIDINE, profesionální úklidové vozíky i kvalitní mikrovláknové mopy. Garantujeme, že veškerá úklidová chemie nabízená v eshopu je stále skladem. Kdykoli tedy můžete koupit biocidní přípravky schválené Ministerstvem zdravotnictví ČR.

Přejeme vám, ať vám jde každý úklid od ruky!

Přejeme vám hezký den plný čistoty!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz